Albocàsser obri la inscripció per a l'Escola Matinera

29/08/2023

Albocàsser ofereix una oportunitat perquè les famílies puguen conciliar la vida laboral i familiar. És amb l'escola matinera per als estudiants del CEIP Joan de Brusca, des de l'Infantil 3 fins al 6é de Primària. Aquesta iniciativa és promoguda pel CDR Alt Maestrat en col·laboració amb l'Ajuntament d’Albocàsser, comptant amb el suport de l'AMPA i el CEIP Joan de Brusca.

El termini d'inscripció es mantindrà obert fins al 8 de setembre. Les inscripcions s'han de realitzar a través del formulari de Google habilitat (és necessari presentar una sol·licitud per a cada xiquet o xiqueta que es vulga inscriure).

L'Escola Matinera estarà en funcionament durant tots els dies lectius del curs escolar, de 7.30 a 9.00 h, a les instal·lacions del CEIP Joan de Brusca. L'inici del servei està programat pel primer dia lectiu del curs 2023-2024 i conclourà amb el final del curs 2023-2024.

L'accés a l'escola es realitzarà pel carrer Nou, amb l'última entrada possible fins a les 8.40 h. Es demana a les famílies que acompanyen els seus fills i filles fins a la porta d'entrada de la biblioteca, situada al primer pis de l'edifici principal.

Cal destacar que aquest servei és gratuït, gràcies al suport de la Diputació de Castelló i l'Ajuntament d'Albocàsser.

Enllaç a la inscripció: https://forms.gle/zG2je2c73APY3hug8

Albocàsser abre la inscripción para la Escuela Matinera

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Albocàsser, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza Iglesia, 7, Ajuntament de Albocàsser, 12140, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).